8.8.09

Ölen PKK'lı Anneleriyle Şehit Anneleri'nin Buluşması

şimdi gene faşist olacağım, ama olsun önemli değil.

ya arkadaşım, hani anlamıyorum. gerçekten şehit anneleri buluştu tamam; ama ben inanmıyorum ki, bu buluşan anneler normal şehit annesi olsun.

bir hısım, bir akraba bunlar kesin ya.
kaldı ki ohal derneği, neden türkiye şehit aileleri ve terör madurları gibi geniş kapsamlı bir federasyona verilmedi? sebep belli bence.
senin oğlunu öldüren insanın annesi ile muhabbet edebilir misin? he pardon ama, liberaliz her şey güzel olsun artık; onlarda insan. hı hı evet...

aa bakın burda ne varmış; www.sehitler.org



ne demişler;
ohal gazileri ve şehit aileleri insan hakları yardımlaşma ve dayanışma derneği başkanı müslüm öztürk'ün diyarbakır'da gerçekleştirmiş olduğu şehit aileleri ve pkk lı annelerin bir araya getirilmesi ile ilgili organizenin şehit aileleri ve dernekleri ile ilgisi yoktur.
yapılan bu etkinliği tüm şehit aileleri ve dernekler adına nefretle kınıyoruz.


hmm düşündürücü değil mi?

şimdi bir de bakıyoruz ki, ohal in başkanı, org. tolon için çok şey konuşmuş bilmemne. hani direk ergenekon karşıtı bir tavır kullanmış. ve daha sonra akp nin kürt açılımı.

tıkla korkma; www.haberler.com/ohal-gazileri-ve-sehit-aileleri-dayanisma-dernegi-haberi

hmm bu da düşündürücü değil mi?

daha neler var, 2004 seçimleri için karayalçın ın ankara adaylığı için chp önünde eylemler vs vs.
ama hiç görmedim ki hükümet adına bir şey yapmamışlar.

aa pardon verdiğim bir haberde başbakanın kelle ve sayın saçmalığı ile ilgili karşı çıkmışlar. doğru süper onlar, biz çok kötüyüz. hatta faşistiz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder