20.4.09

Ben Tek Çocuğum

  • Deniz Bircan : Wrong Time , Wrong Place madurumdu o benim. Kaçtım ondan , yeri geldi yalan söyledim. Ama olmadı tutmadı hiç biri. Çok üzdüm onu. Başkası ile ilgilendim. Dert olmuştu bana. Ama şimdilerde yerine kavak yelleri esiyor. Bana ışığı gör artık demişti ... Gördüm işte. Çok seviyorum onu.
  • Aykut Deviren : Üniversite' de tanıştığım , ve sanki bebeklik dostum gibi olan zat-ı muhterem. Daha ilk günden çok yakınlaştık. Ve daha sonra işemeye bile beraber gider olduk. Yediğim her boku bilir , gerçek dost gibi objektif yaklaşır her bokuma. Çok kısa sürede çok büyük bir bilgi paylaşımı yaşadık. Ve böyle devam edecek.
  • Y.Yarkın Özbalcı : Bir Kemer Meder Resort Hotel fenomeni oldu benim için. Saçma şekilde buldu beni ve muhabbet ilerledi. Kadıköy ' e gelmeler , 2 tek atmalar... Ama değişmeyen bir şey daha vardı. o da yediğim her boku bilmesi , ve objektif yorumlar yapması ; ama ne olursa olsun hep arkamda olması. ( Aykut alınma sen de aynısın )He bir de aynı ideoloji ( Faşist tabanlı Kemalizm ) yi paylaşıyor olmamız da apayrı güzelliktedir. ( Aykut gene alınma sen de aynısın ) Ama benim sinirlenme katsayımın çok yüksek olmasından dolayı düşüncelerimi dile getirememenden mütevellit bana sataşmalarını da çok seviyorum. Bunu da belirtmek isterim.
  • Mustafa Demirel : Ragbi sayesinde tanıştık. OrtaKahve sayesinde bunu perçinledik. Hani göt göte değilsindir ama ne zaman bir şey lazım olsa , orda duran biri vardır ya. İşte o Mustafa' dır benim için. Bunu hissediyorum. Ve eminim ki Mustafa' da beni '' İmörcınsiğ '' olarak görüyordur. Ve böyle de kalacaktır.
  • Oğuzhan Uluşan : Sanırım ilk münasebetimiz lise 2 deyken kısa film üzerine olmuştu. Daha sonra OrtaKahve sayesinde perçinledik gene. Bana HellBoy ' un indirime girdiğini söyleyip ; hiçte üşenmeden benimle gelmişti almaya. Dahası benim kulüp işlerim için ; gittiği sergiye beni de götürmüştü. Orta düzeydeki Rp bilgilerime , kendisinin üst düzey Rp bilgisini ara ara dürtmektedir. Bilgi alış verişi devam etmektedir , ki bu da bence dostlukta en önemli şeydir. Bilgi paylaşımı...


Evet bu insanlar , benim hayatımda 5-6 aydır çok büyük yer teşkil eden insanlardır. Ve bu süre zarfındaki haklarını ne kadar ödesem azdır. Hepsi çok değerli insanlar , dostlar , kardeşler ...

1 yorum:

  1. Hepimiz "Tek" Çocuğuz.Ama hepimizin düştüğünde kolundan tutacak kardeşleri var.Olayın koptuğu nokta burası bence

    YanıtlaSil